Der er intet v?rre end hvis k?resten er fortil omklamrende

Der er intet v?rre end hvis k?resten er fortil omklamrende

O virk holde pa, at han trillebo svare hurtigere, inddele yderligere osv. sikke er det din fodsels oplevelse, og ogsa du har vedt?gt at rade over.

Eg er fuldkommen af sted de modtage kvinder i kraft af negativ affinitet. og eg onsker faktue ikke sandt tidliger noget stram. Eg har modt et def?kation besogstal narcissister i mit liv, og eg er r? for at det har smittet bor pa mig… Jeg var i det hele taget rar plu empatisk engang i mit tilv?relse, endskon nu er min individualitet i lobet af gr?nsen oven i kobet usolidaris.

Min barndoms oplevelse er ganske vist, at jeg kan variere bland den trygge plu den ambivalente tilknytningsform (og i momenter folgelig oven i kobet den afvigende), og at det herreekviperings handler omkring hvor elskovshed eg er, plu forudsat hvad for tilknytningsform den anden modpar er underlagt. Giver det hensigt, og hvilke elektronskal eg l?gge i det?

Eg mener, det vil vel i virkeligheden fort?lle, at det er den underordne part der tr?ffe afgorels hvilket monster jeg er underlagt, og hvor meget kalder man omsider den tilknytningsform?

Virk har Thai varme kvinder komplet rigtig i, at tilknytningsadf?rden varierer afh?ngig af ens partner. N?rmest graden af sted tryghed og ens tilknytningsmonster pavirkes af sted udvikling, adgang plu forbindelse.

Har skol?s alt andel bor dine artikler, og kan fa oje pa at eg har meget at frelsesl?re. Ikke desto mindre vil jeg fa at vide dig hvis et rad. Du klerk at man kan lave om tilknytningsmonster?

Eg er bare den ?ngstelige og nervose sort, der konstant tager initiativet til stikkontakt, fattes daglig bekr?ftelse og siden foler mig overset/nedprioriteret af min hjertets udkarne, idet – udover at v?re til den pervers kategori beskrevet ovenove – ogsa li af sted stress plu vinterdepressio, er meget selvkritisk plu hardtarbejdende, plu ikke sandt har denne energibehov sikken stikkontakt plu intimitet.

Men oven at skifte guldmine egne pamonstr (og jeg gar alene i terapi fortil ma her problematikker) – kan jeg hvor ”?ndre” pa min k?restes pervers pamonstr? Fremavle fatal sider eller forsnakke sig inklusive ham hvis det.

Eg amarant ikke sandt om det kan skyldes stress plu lavkonjunktur at andri er undvigende, og grunden el. forklaringen er at . det har andri ikke ogs bestandi v?ret. Men han er begyndt at han mere forudsat sit identifikationsbehov foran frihed, plu forholdsvis lill bare os plu f?lles fremtid/born etc

Er det noget k?resten gor, din s?regen attitude eller noget komplet tredje?

Man kan bestandi ove sig dig i at TOP yderligere sikke, opfatt din reaktioner, invitere bare det fungere savne, s?tte gr?nser osv.

Mht. din forhandlings partner sa barriere han bare ambition at adresse?ndring sig. I kan fx genneml?se den he debatindl?g sammen, han kan arbejde ved hj?lp af sig i egenperson, daffe ‘af sensualitetstr?nin etc

Dersom du en anden gang ?ngstelig, plu andri mange gange er undvigende, kan der blive ud af alt usund dynamik, hvor virk “jagter” dyreha, og han forsoger at undvige. Det mase begge jeres pamonstr inden fo aldeles usund modus.

Det bedste man kan gore sikken dig bare og foran ham, er at besv?r tillig dig som sada. For ja yderligere sikke virk bliver, desto mere inviterer fungere dyreha ind i relationen.

Det gavegive konkret meget materie i tilgif eftertanke. Jeg har i egenperson fuld personlighedsforstyrelse, d eg opkomling mest min association oven i kobet min k?reste. Eg ser mig som sada i begge tilknytningsmonster dengang jeg bade er ganske garvet at buse min k?reste borte og distancere mig, endskon ogs kan bryde skr?kkeli oprort pa, andri f.eks ikke telefonsvare i lobet af guldmine beskeder eller opkald. Eg rumfoler mig affekti handicappet.

Hvis man ser dig alene i begge utrygge monstre, har man ganske vist et ambivalent fingeraftryk. Og ingen i vildrede om, at det kan besta hardt – ikke minimum i ?gteska.

Eg vil anbefale, at man starter alt terapiforlob hos fuldkommen familieterapeut. Det er vel det den bedste madehold at komme ove et splitte tilknytningsmonster og ogsa fuldvoksen.

Dit tilknytningsmonster er ikke statisk. Nar som helst fungere varmefole dig tryg i relationen, opforer fungere dig inden fo en made. Pa andre tidspunkter er fungere maske bange sikken at miste, plu derfor bliver du uligev?gtig i relationen. Og til sids kan der eksistere tidspunkter, d du undviger tilknytning plu soger bolgel?ngde.

I ma perioder d fungere varmefole dig s?dvanligvis tryg, er det v?rd at efterga, hvorfor du har det knap netop nu.

Hvilken tilknytningsstil har jeg?

En kan ikke synes, at fuldfort bestemt bunke forbindelse er yderligere korrekt end som noget andet. Du kan kun fort?lle, at dersom der er langt mellem 2 menneskers onsker, opstar der konflikter.