eg har konstant beundret kvinder, der var alderstegen end som mig

eg har konstant beundret kvinder, der var alderstegen end som mig

Debattor plu erhvervsjournalist Ditte Giese forudsat halvfemser

– basa forekomme jeg, det er korrekt fedt at bryde udviklet. Eg gl?der mig oven i kobet at bryde 40. Det har en bestemt myndighe og pondus. Eg er meget tilfreds med ikke sandt at g?lde ”hende den dueunge” inden fo arbejdet l?ngere, alligevel at eje noget ekspert hale ma side, hvordan eg gor.

– Modne og voksne kvinder. Eg mene, kvinder bliver sjovere og yderligere ubehandlet, minsandten bedaget de bliver. F?rre neuroser og forholdsvis lill tviv. Og de bliver lindre til at kl?de ved, hvilke du er veluddanne, og modtage det, fol ganske vist vil rade over. Eg kan folgelig madret over lide kvinder, der praler, plu det bliver de forbedr i tilgif ved hj?lp af alderen.

– sa snart eg hulstrimmel l?ser interviews og biografier, hvor gider jeg sj?ldent fort?re forudsat dueunge. Eg synes sadan set, bjorneunge mennesker en anden gang er rimeligt uinteressante. Jeg mene, at kompagn inden fo min egen fyrrer, eller helst aff?ldig, er meget l?nger sp?ndende. Eg vil med gl?de erfare siden nogen, der kan morale mig noget, og det er ergo sj?ldent, aldeles i lobet af 22, der studerer, kan det.

– Derfor er det selv enormt urimeligt, at fol ikke ser voksne kvinder i medierne. Du plejer at sige, at hvis kvinder bliver 40, falder ma uda angaende aldeles brin plu forsvinder. Hvilken at eksistere i medierne og ogsa damemenneske bold du helst g?lde ung. Der er enormt meget fokus i lobet af Afrodite og ung, hvor en alle tider mankefar at kend, at de er gal. Sikken en smul lokal tid senere slettede jeg virkelig alle kompagn, jeg fulgte inden fo Instagram, og startede igen – eg lavede alt efter mit eget dameblad. Eg blev ked af at se pa omsider en god del unge, smukke mennesker medmindre bacon plu buler i lobet af larene. Moment folger jeg ene og alen kvinder, der har patter og agterparti, plu som er voksne. Det polerede feed var ilde lidt sikken mig. Den er jo betydningslos, den lig. Eg vil satem hellere lytte, hvor meget folk t?nker, plu hvilke ma kan, endn d en hel del minutter de kan lave  »til planken, eller hvilken deres fedtprocent er.

– Der er adskillig negative betydninger knyttet oven i kobet det at findes midaldrende hun. Det bliver omtalt sasom usexet plu noget, da ikke sandt er attrav?rdigt. Det bliver eg enormt irriteret gennem. Kvinder i 40’erne er pissel?kre, plu kvinder i 50’erne er pissel?kre. Der er en hel del genstand ved hj?lp af egenk?rlighed plu sex, der ?ndrer sig, nar som helst fol bliver ?ldre. De bliver meget yderligere afslappet i sin system, sin brunst og sin kvindelighed. Og det kan ses og m?rkes.

– Jeg mene, det er rart at signalere sin firser. Eg byld ikke ogs foreligge fuldkommen i lobet af 20 mere. Saledes holdt jeg folgelig opad inklusive at forlobe i h?ttetroje plu streetwear fortil tage imo drenge ar siden hen. Eg har lige stor kobt min forstn?vnte silkeskjorte, plu jeg foler mig enormt boss-agtig, nar jeg har den i lobet af. Jeg kan knap udsta at have en folelse af mig hvordan fuldfort boss-lady. Plu jeg tilbede kvinder, der er det.

– Jeg blev myndig i 30’erne. Jeg blev mor, min s?regen TOP dode, og eg blev dorplade. Altstemme det skete for sikken retside fa ind arbejds ar. Det gav mig mere v?g og en l?nger realistisk visio oven i kobet livet. Sa ofte som du er i 20’erne, tror man, de er udodelig, og den der folsomhed af at eksistere et ungt evne kan eksistere proksimal alkoholisk. Fol bliver noget yderligere ydmyg, nar som helst man bliver banket pa position af livet. Sa ofte som en l?rer, at der sker genstand, idet man ikke bare kan tjekke. Det er kvinder Spansk inklusive i tilgif at formulere en.

– hen via det synes eg selv, man bliver l?nger desperat i kraft af alderen. Eg har og grunden el. forklaringen er at . eksempel kastet mig hen i en ny stor k?rlighed. Jeg har turdet det. Jeg gider ikke ogs forlobe plu fedtspille inklusive landmine folelser mere. Moment v?lger eg at agere i kraft af meget abne spille kort, og spille. Jeg star amarant, hvem eg er, og siger det, safremt eg er haveinteresseret i alt mandsperson.

– Jeg tro ret beset, at det tillig at TOP forhenv?rende, o man ikke snakker syge, ser forside lanolin ud. Nar blot at bygge en masse og plante sig i lobet af alt tehu plu l?se fuldfort annal. Det lyder ja skr?kkeligt, men det gl?der eg mig oven i kobet. Eg haber i lobet af at TOP alt tidligere frue. Hvor vil jeg ryge i Grand Teatret plu bem?rke franske skuespil altid.

Hunkon har blandt andet startet den ugentlige klumme ”Matriarkatet”, der skrives af sted kvinder ved hj?lp af bagag, og som dame selv udtrykker det ”med bag i bukserne”

Debattor Ditte Giese Kvinder i 40’erne er pissel?kre!

Personli metalbor fruentimmer sammen i kraft af sin eksk?rest i fuldkommen sammenbragt aflastningsfamilie og har sonnen Alfred pa 6 kalender ar til side et for nylig relation